Website vertalen

Uw website als brug naar internationaal succes.

De eerste stap op weg naar een internationaal publiek is vaak dat uw website beschikbaar is in het Engels, Duits en/of Frans. Uiteraard vertalen wij uw website ook graag naar andere talen. Bijna alle talen zijn mogelijk.

Belangrijk

Wist u dat de meeste mensen alleen bestellen bij een website die beschikbaar is in hun eigen taal? Het is dus heel belangrijk dat u een goed vertaalde website hebt. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en cultuurverschillen. Denk daarbij ook aan andere betaalvoorkeuren, aanspreekvormen en zelfs afbeeldingen. Uiteraard kijken we ook graag met u naar de SEO. Met een goed vertaalde website kunt u het publiek van uw website eenvoudig verveelvoudigen en het is de investering zeker waard.

Eenvoudig

Het vertalen van uw website hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. We helpen u graag om te kijken naar de oplossing die het beste bij uw website past en waardoor u geen zorgen hoeft te hebben over technische problemen of veel werk hebt aan de vertaling. We maken het graag zou eenvoudig mogelijk voor u.

WordPress of ander CMS

Is uw website gemaakt in WordPress? Dan helpen wij u graag bij het kiezen van een integratie zoals Polylang of WPML. Wij voeren dan bijvoorbeeld de vertaling voor u uit in Lingohub. Te technisch? U kunt ons ook machtigen om de juiste plugin in WordPress te installeren zodat u er geen omkijken naar hebt.

Als uw website in Joomla of Magento of een ander CMS is geschreven, kijken we graag samen met u naar een handige oplossing voor het vertalen zodat u zich over de technische kant geen zorgen hoeft te maken.

Bestandsformaten

U kunt ons ook uw HTML, PHP, XML of PO-bestanden sturen voor vertaling. Bij standaardindelingen herkent onze software de tekst voor vertalingen in uw bestanden vaak automatisch. Mocht dat niet het geval zijn, dan lossen we dat graag samen met u op.

Vragen

We horen graag van u en denken graag met u mee.

Ons doel is dat uw bedrijf internationaal succesvol wordt!

Neemt u gerust contact met ons op.

website vertalen

Website vertalen met passie voor talen.

 

VERTALING
Hoogopgeleide, professionele vertalers
PROEFLEZEN
Een tweede, ervaren vertaler controleert de vertaling.
ENGINEERING
We helpen uw webmaster of programmeur graag specifieke vertaalproblemen samen op te lossen.

Wij doen waar we goed in zijn.

Wij zorgen voor de perfecte vertaling die past bij uw bedrijf zodat u internationaal succesvol wordt.

We horen graag van u.

Copyright © 2019 FlevoTalen