Voedsel-etiket vertalen

Gaat u een voedselproduct importeren of exporteren?

Bij FlevoTalen kunnen we voedseletiketten vertalen vanuit het Nederlands en Engels naar de meeste Europese talen, voor gebruik in de Europese Unie. Onze vertalers zijn professionele menselijke vertalers die native speaker zijn van de doeltaal en ervaring hebben in het vertalen van voeding en voedseletiketten.

Belangrijk

Als u juridisch advies wilt betreffende of uw product wel of niet aan de eisen in een bepaald land voldoet, kunt u het beste contact opnemen met een adviesbureau in het betreffende land. Dit is vooral belangrijk als u producten van buiten de EU naar de EU importeert of exporteert. Daarom vertalen wij bij voorkeur alleen etiketten van het Nederlands en het Engels naar andere Europese talen voor gebruik in de EU. Het is belangrijk te zorgen dat uw tekst voldoet aan de eisen voordat u gaat vertalen zodat u onnodige kosten voor nieuwe vertalingen voorkomt. Onze vertalers maken een getrouwe vertaling van uw tekst, maar als die niet aan de eisen voldoet in het origineel, dan is dat in de vertaling nog steeds het geval. Zorg dus dat u deze stap hebt 'afgevinkt' voordat u met vertalen begint. Juridisch advies of uw product en tekst al dan niet voldoet in een bepaald land is nadrukkelijk niet inbegrepen in onze dienstverlening.

Eenvoudig

Het vertalen van uw etiket hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. U stuurt ons de tekst in Word, Excel, of uw bestandstype naar keuze en wij regelen de vertaling. U ontvangt altijd een duidelijke offerte en wij wachten op uw bevestiging voordat we starten.

Vragen

We horen graag van u en denken graag met u mee.

Ons doel is dat uw product internationaal succesvol wordt!

 

Een professionele vertaling van uw etiketten.

 

VERTALING
Hoogopgeleide, professionele vertalers
PROEFLEZEN
Een tweede, ervaren vertaler controleert de vertaling.
ENGINEERING
We helpen uw webmaster of programmeur graag specifieke vertaalproblemen samen op te lossen.

Wij doen waar we goed in zijn.

Wij zorgen voor de perfecte vertaling die past bij uw bedrijf zodat u internationaal succesvol wordt.

We horen graag van u.

Copyright © 2019 FlevoTalen