Over ons

HET VERTAALBUREAU VAN FLEVOLAND

Internationaal Succes

FlevoTalen is opgericht met als wens om bedrijven in Flevoland en de regio internationaal succesvol te maken. Wij willen graag een vertaalbureau zijn dat dichtbij uw bedrijf staat. Dat merkt u door onze aanpak, waarbij we graag bij u komen om uw product / machine / website / marketingplan te bespreken zodat we een goede en verzorgde vertaling kunnen maken waar u echt iets aan hebt.

 

 

Dichtbij

Wij noemen ons niet alleen FlevoTalen, we zijn ook echt in het hart van de provincie, in Lelystad, gevestigd. Zo zijn we dichtbij, of uw bedrijf nu in Almere, Dronten, Emmeloord of Zeewolde is gevestigd. Uiteraard helpen we ook graag bedrijven uit de regio in Kampen, Harderwijk , Meppel, Heerenveen, Elburg of Enkhuizen.

 

Vakgebieden

U kunt bij ons terecht voor vertaling van websites, marketingmaterialen, software/apps en technische vertalingen. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende branches en bijna altijd is er wel een vertaler in ons netwerk die bij uw bedrijf past. Dat betekent bijvoorbeeld dat we een vertaler met een technische achtergrond gebruiken voor de vertaling van een handleiding.  Wij verdiepen wij ons eerst graag in uw bedrijf en uw bestaande materialen om samen met u de juiste vertaling te creëren die past bij uw wensen.

 

Ervaring

Na veel jaren werken bij verschillende vertaalbureaus hebben we gemerkt dat veel bedrijven aan de ene kant zoeken naar een goedkope vertaling die het liefst morgen af is, maar aan de andere kant ook veel bedrijven ontevreden zijn over het resultaat dat ze dan krijgen. Wij vinden dat vertalen een kwaliteitsdienst moet zijn waarbij de vertaler echt even de tijd moet krijgen om uw bedrijf te leren kennen en zich te verdiepen in uw wensen. Dan krijgt u een vertaling die één of twee dagen langer wachten zeker waard is.

 

Partner

FlevoTalen is meer dan een leverancier van vertalingen. We willen met ons team uw persoonlijke vertaalpartner zijn die uw bedrijf bijstaat bij uw internationale succes.

Wij gaan graag het gesprek met u aan: neemt u gerust contact met ons op en we komen graag vrijblijvend eens met u de mogelijkheden bespreken.

Wij doen waar we goed in zijn.

Wij zorgen voor de perfecte vertaling die past bij uw bedrijf zodat u internationaal succesvol wordt.

VERTALING
Hoogopgeleide, professionele vertalers
PROEFLEZEN
Een tweede, ervaren vertaler controleert de vertaling.
ENGINEERING
Hoewel taal ons vak is, en uw websitebouwer er veel meer verstand van heeft, weten we wel hoe we specifieke vertaalproblemen samen met u oplossen.

We zijn trots op wat we doen.

Vertaling, taaladvies en internationale ontwikkeling.

We horen graag van u.

Copyright © 2019 FlevoTalen