Veiligheidsdatablad vertalen

Veiligheid voor alles

Bij FlevoTalen kunnen we uw veiligheidsinformatiebladen (MSDS,Material Safety Data Sheet) vertalen naar vrijwel iedere taal. Het is heel belangrijk voor de gebruikers van uw product dat ze weten welke veiligheidsrisico's aan het gebruik verbonden zijn. Het komt niet alleen professioneel en betrokken over, het voorkomt ook mogelijke misverstanden en zorgt dat u voldoet aan uw juridische verplichtingen. Onze vertalers zijn altijd professionele menselijke vertalers die native speaker zijn van de doeltaal en zich specialiseren in technische vertalingen.

Belangrijk

Als u juridisch advies wilt betreffende of uw product wel of niet aan de eisen voldoet, brengen wij u graag in contact met de juiste professionals. Het is belangrijk te zorgen dat uw tekst voldoet aan de eisen voordat u gaat vertalen zodat u onnodige kosten voor nieuwe vertalingen voorkomt. Onze vertalers maken een getrouwe vertaling van uw tekst, maar als die niet aan de eisen voldoet in het origineel, dan is dat in de vertaling nog steeds het geval. Zorg dus dat u deze stap hebt 'afgevinkt' voordat u met vertalen begint.

Eenvoudig

Het vertalen van uw etiket hoeft helemaal geen ingewikkeld proces te zijn. U stuurt ons de tekst in Word, Excel, of uw bestandstype naar keuze en wij regelen de vertaling. U ontvangt altijd een duidelijke offerte en wij wachten op uw bevestiging voordat we starten.

Vragen

We horen graag van u en denken graag met u mee.

Ons doel is dat uw product internationaal succesvol wordt!

Neemt u gerust contact met ons op.

Een professionele vertaling van uw veiligheidsinformatiebladen.

 

VERTALING
Hoogopgeleide, professionele vertalers
PROEFLEZEN
Een tweede, ervaren vertaler controleert de vertaling.
ENGINEERING
We helpen uw webmaster of programmeur graag specifieke vertaalproblemen samen op te lossen.

Wij doen waar we goed in zijn.

Wij zorgen voor de perfecte vertaling die past bij uw bedrijf zodat u internationaal succesvol wordt.

We horen graag van u.

Copyright © 2019 FlevoTalen