Handleiding vertalen

Handleiding vertalen.

De vertalers van FlevoTalen zijn zeer ervaren in het vertalingen van handleidingen voor machines, apparatuur, software en voertuigen. FlevoTalen werkt uitsluitend met professionele vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van handleidingen. Onze vertalers hebben passie voor talen én techniek. 

Vakmanschap

Wij staan voor degelijk vakmanschap van een vertaalbureau dat u als klant goed wil kennen zodat we de best mogelijke vertaling kunnen leveren van uw product of machine. Bij ons dus niet de goedkoopste of snelste vertaling, maar een vertaling waar u trots op kunt zijn. We bespreken voor we beginnen graag in een persoonlijk gesprek hoe uw bedrijf werkt, uw tone of voice, speciale terminologie van uw branche en overige zaken die het internationale succes van uw bedrijf kunnen beïnvloeden.

Kosten besparen

Bij het vertalen maken we gebruik van vertaalsoftware. Deze software herkent automatisch eerder vertaalde zinnen zodat u die maar één keer hoeft te vertalen en zo kosten bespaart. Maar: bij ons mag een kostenbesparing nooit ten koste gaan van de kwaliteit dus blijft de vertaling altijd mensenwerk en wordt elke vertaling nagekeken. De kwaliteit van de vertaling staat voorop.

Offerte?

U kunt ons uw handleiding via de e-mail sturen, of een beveiligde verbinding als u dat liever hebt. U ontvangt dan binnen 2 uur een offerte.

Vertalers met passie voor talen én techniek.

 

Vertalen
Bij het vertalen werkt een professionele vertaler die gespecialiseerd is in het door u gekozen vakgebied aan de vertaling in speciale software die helpt bij het vertalen (CAT).
Proeflezen
Een ervaren proeflezer leest de vertaling na en beoordeelt die op vertaalfouten en eventueel spel- en grammaticafouten. De vertaler ontvangt feedback op de vertaling en u ontvangt een foutloze tekst.
Terminologiebeheer
We helpen u graag met het opstellen van terminologie zodat de vertaling past bij uw bedrijf en uw branche.
Feedback
Als u terminologie ziet die niet past bij uw branche of andere feedback hebt, implementeren we die graag zodat we het de volgende keer wel juist doen.

Vertaalgerelateerde diensten.

We helpen u graag met DTP, voice-over, taaladvies of andere vertaalgerelateerde diensten, alles om uw bedrijf internationaal succesvol te maken.

TAALADVIES
We helpen u graag met gericht advies hoe uw bedrijf in een andere cultuur succesvol kan zijn.
DTP
Bij het vertalen kan de opmaak van uw document ook wijzigen omdat de tekst langer of korter is, of omdat u tekst in afbeeldingen hebt geplaatst. We helpen u graag om dit op te lossen.
Feedback
We implementeren uw eventueel feedback zodat u onjuiste terminologie maar één keer hoeft te melden.

We zijn trots op ons werk.

Vertalen, proeflezen, taaladvies en vertaalaudits.

Copyright © 2019 FlevoTalen