Vakgebieden

Onze vakgebieden en specialisaties

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze vakgebieden.

Klikt u ook op de verschillende subcategorieën in het menu voor meer specifieke informatie.

webshop vertalen

Webshop vertalen

Is het tijd voor uw webshop om internationale klanten te gaan bedienen? FlevoTalen helpt u graag met de vertaling van uw webshop naar het Engels, Duits, Frans of een andere taal. We helpen u samen met onze partners ook graag nadenken over de juridische consequenties en de internationale betaalmogelijkheden.

 

SEO keywords vertalen

SEO keywords vertalen

U wilt u product of dienst verkopen, dan volstaat geen letterlijke vertaling, maar is een vertaalbureau nodig dat u helpt uw internationale doelgroep op de juiste manier te bereiken. We helpen u uiteraard ook graag met uw SEO-vertaling en kijken welke keywords werken voor uw doelgroep.

Nieuwsbrief vertalen

 

Wilt u een aantal keer per jaar uw internationale klanten op de hoogte houden van uw bedrijf door middel van een nieuwsbrief? De vertalers van FlevoTalen helpen graag om uw bedrijf internationaal op de kaart te zetten door middel van een professionele vertaling van uw nieuwsbrief. 

Fashion vertalen

Fashion vertalen

Uw merk is in Nederland al bekend, maar hoe gaat u internationaal voet aan grond krijgen? Het begint met een professionele en wervende vertaling van de content op uw website. We helpen u ook graag samen met onze partners om te kijken hoe uw merk internationaal overkomt en waar uw doelgroep te vinden is en waar u het beste kunt adverteren. 

 

Arbeidscontract vertalen

Wanneer u werkt met medewerkers uit andere landen zoals Polen, Roemenië, Bulgarije, Duitsland of Frankrijk, is het belangrijk dat de medewerker en u een goede verstandhouding en afspraken hebben. Het is erg belangrijk dat het arbeidscontract duidelijk en begrijpelijk is in de eigen taal van de medewerker. Wij helpen u hier graag bij.

 

Algemene Voorwaarden vertalen

Wist u dat uw algemene voorwaarden beschikbaar moeten zijn in de taal waarin u zaken doet? Als u in het Duits of Engels communiceert met uw klanten, mogen zij ook verwachten dat uw voorwaarden in die taal beschikbaar zijn. De vertalers van FlevoTalen helpen u graag om uw algemene voorwaarden professioneel te vertalen.

vertaalbureau in dronten 2

Koop-en verkoopcontracten

Gaat u een huis of bedrijf in het buitenland kopen of verkopen? Onze juridische vertalers helpen u graag aan een professionele en betrouwbare vertaling.

 

Website vertalen.

De eerste stap op weg naar een internationaal publiek is vaak dat uw website beschikbaar is in het Engels, Duits en/of Frans.

Wist u dat de meeste mensen alleen bestellen bij een webshop die beschikbaar is in hun eigen taal? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en cultuurverschillen.

Is uw website gemaakt in WordPress? Dan helpen wij u graag bij het kiezen van een integratie zoals Polylang. Wij voeren dan bijvoorbeeld de vertaling voor u uit in Lingohub. Of misschien heeft uw engineer wel een eigen oplossing?

U kunt natuurlijk ook gewoon uw HTML, XML of PO-bestanden naar ons sturen.

We horen graag van u en denken graag met u mee.

Ons doel is dat uw bedrijf internationaal succesvol wordt!

Neemt u gerust contact met ons op.

Vertalers met passie voor talen én verstand van websites.

 

Handleiding vertalen.

De vertalers van FlevoTalen zijn zeer ervaren in het vertalingen van handleidingen voor machines, apparatuur, software en voertuigen. FlevoTalen werkt uitsluitend met professionele vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van handleidingen. Onze vertalers hebben passie voor talen én techniek. Wij staan voor degelijk vakmanschap van een vertaalbureau dat u als klant goed wil kennen zodat we de best mogelijke vertaling kunnen leveren van uw product of machine. Bij ons dus niet de goedkoopste of snelste vertaling, maar een vertaling waar u trots op kunt zijn. We bespreken voor we beginnen graag in een persoonlijk gesprek hoe uw bedrijf werkt, uw tone of voice, speciale terminologie van uw branche en overige zaken die het internationale succes van uw bedrijf kunnen beïnvloeden.

U kunt ons uw handleiding via de e-mail sturen, of een beveiligde verbinding als u dat liever hebt. U ontvangt dan binnen 2 uur een offerte.

Vertalers met passie voor talen én techniek.

 

Vertalen
Bij het vertalen werkt een professionele vertaler die gespecialiseerd is in het door u gekozen vakgebied aan de vertaling in speciale software die helpt bij het vertalen (CAT).
Proeflezen
Een ervaren proeflezer leest de vertaling na en beoordeelt die op vertaalfouten en eventueel spel- en grammaticafouten. De vertaler ontvangt feedback op de vertaling en u ontvangt een foutloze tekst.
Terminologiebeheer
We helpen u graag met het opstellen van terminologie zodat de vertaling past bij uw bedrijf en uw branche.
Feedback
Als u terminologie ziet die niet past bij uw branche of andere feedback hebt, implementeren we die graag zodat we het de volgende keer wel juist doen.

Copyright © 2019 FlevoTalen